null

Наша перемога у поєдинку зі сміттям

test

Працівники «АрселорМіттал Кривий Ріг», стажери підприємства та мешканці міста взяли участь у традиційній весінній толоці. Битва зі сміттям відбулась біля ставку на Терміналі.

Суботнім ранком навіть сама природа сприяла піднесеному настрою та плідній роботі. Зробити планувалося чимало: прибрати берег одного зі ставків та його довгу набережну від сміття, пожухлого листя та гілляччя, що накопичилися за зиму.

Взяти участь у толоці прийшли більше сотні охочих. Озброївшись рукавичками, сміттєвими пакетами, граблями, лопатами та мітлами, які були надані організаторами толоки – корпоративними комунікаціями підприємства – усі жваво стали до роботи.

Учасниками толоки стала і родина провідного інженера ДАТП Олександра П´єнтака. Поборотися зі сміттям він прийшов разом зі своєю дружиною Наталією та донькою Софією.

«Коли я розповів, що організовується толока, донька одразу сказала, що ми підемо на неї усі разом, – сказав Олександр. – Тим більш, що для нас це перший такий захід, де ми працюємо разом. Коли чисто, то усім приємно, а нам хочеться, щоб наше місто завжди залишалося охайним, щоб у ньому завжди було затишно».

«Я ніколи на таких заходах не була, для мене це вперше, – додає Софія. – Я навіть не сподівалася, що тут буде така весела атмосфера. Мені все подобається! Це наче волонтерство, тільки ти допомагаєш насамперед місту, в якому живеш. Прибирання взагалі-то річ не дуже приємна, але коли ти працюєш із багатьма людьми, знаєш, для чого це робиш, для кого – це дуже круто!»

За кілька годин праці учасники толоки назбирали та повністю завантажили мішками зі сміттям великовантажну автівку. А це означає, що завдяки нашій праці та небайдужості наше місто стало чистішим та охайнішим.

Детальніше про Толоку читайте за посиланням Наша перемога у поєдинку зі сміттям | Газета Металург онлайн (metalurg.online).