null

Урочисте відкриття оновленої їдальні № 1 на території доменного цеху № 1

test

За час війни приємних новин було небагато, тож відкриття оновленої їдальні стало визначною подією для усіх нас.

Символічну стрічку на відкритті їдальні перерізали заступник генерального директора з персоналу, корпоративних комунікацій та питань євроінтеграції Анджей Випих, заступник директора з реконструкції та перспективного розвитку департаменту з виробництва чавуну та сталі Павло Жабровець, генеральний директор ПП «Стіл Сервіс» Олександр Лісовенко, та Микола Грибок, заступник профспілкового комітету ПО ПМГУ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Незважаючи на важкі часи, підприємство продовжує реалізовувати проєкти, які покращать якість харчування та зроблять більш сучасним сервіс для робітників наших підприємств та підрядних організацій.

В умовах війни така підтримка є дуже важливою. Кожній людині приємно знаходитися у гарному приміщенні, де можна не тільки смачно поїсти, а й приємно відпочити та поспілкуватися.

Про урочисте відкриття та оновлений інтер’єр їдальні читайте в газеті https://metalurg.online/novyny/smachnyy-dyzayn-ta-harnyy-nastriy та дивіться у відео Урочисте відкриття оновленої їдальні № 1 (youtube.com)